Malcom havaitsi koko ajan tasalla kentällä
نوشته شده توسط : woodwork

AS Roma saavutti kolme maalia alle kymmenen minuuttia aikaa voittamaan FC Barcelona 4-2 tiistai-iltana ennakkotason ottelussa AT & T Stadiumissa Arlingtonissa. Fanit yllään Barcelona pelipaita ovat hyvin järkyttäviä. Barca löysi edelleen tilaa puolustusvoimien takana Malcomin ja Munirin tahdissa, kun taas Rafinha sai paremman ja paremman pelin edetessä. Barcelona tarvitsi vapaita potkuja voittaakseen Tottenhamin ensimmäisessä ottelussaan Amerikan maaperällä ja on nyt lisännyt tappiota ICC-ennätyksensä.

Roma, joka sijoittui kolmanneksi Italian Serie A: n viime kaudella, voitti ensimmäisen cupin ottelun. He menettivät vastaan ​​Tottenham, 4-1, 25. heinäkuuta San Diego. Malcom, 21, oli vastaanottopäässä AS Roma tähti Kostas Manolas ennen ICC: n kohtaamista Yhdysvalloissa. Silti yllään jalkapallo pelipaidat taistelemaan Barcelonalle, Malcom oli havaittavissa koko aikanaan kentällä, luonut mahdollisuuksia hänen joukkuetovereilleen ja melkein maalasi toisen maalin yhdeksännessä minuutissa. Vaikka Barca esitteli muutamia nuorempia pelaajia, romanit toivat Aleksandar Kolarov, Javier Pastore ja Diego Perotti tykkääjiin.